Una metodologia amb 30 anys d’experiència

Per ser premiat amb el programa d’acompanyament de Netmentora hauràs de superar 3 etapes on dedicarem de 2 a 3 mesos a conèixer-te a tu i al teu projecte.

En totes les etapes en les que participis estaràs en contacte amb empresaris que compartiran la seva opinió i t’aconsellaran amb l’objectiu de, arribes on arribis, aportar-te un valor positiu. De fet, la segona etapa ja casi és un pre-acompanyament.

1a etapa: Preselecció

Amb total confidencialitat, des de Netmentora Catalunya estudiarem la viabilitat del teu model, la capacitat de generació de llocs de treball a la teva empresa, el compliment de la resta dels nostres criteris de selecció i el teu potencial com a “emprenedor acompanyable”.

Hauràs d’emplenar el formulari d’alta i fer-nos arribar el teu CV juntament amb el teu pla d’empresa.

Si el projecte compleix els nostres criteris de selecció, serà revisat per el Comitè de Selecció de Projectes el qual decidirà si pots passar a la segona etapa.

2a etapa: Estudi del projecte i entrevistes de professionalització (el pre-acompayament)

Com a emprenedor seleccionat se t’assignarà un empresari de la xarxa, l’encarregat d’estudi, que durant 2-3 mesos et coneixerà a tu i a la teva empresa. En aquesta etapa validarem el teu model de negoci, t’ajudarem a definir els Factors Crítics d’Èxit del teu projecte i resoldrem dubtes que puguis tenir.

D’aquesta manera, l’encarregat d’estudi comptarà amb l’ajuda d’altres empresaris membres de la xarxa als quals presentaràs el teu projecte en entrevistes individuals. Aquestes entrevistes de professionalització et serviran per contrastar el teu model amb altres empresaris, professionalitzar el teu projecte i també establir vincles amb empresaris locals. A nosaltres ens ajudaran a conèixer-te una mica més i saber la opinió d’altres empresaris sobre el teu projecte.

Finalment, l’encarregat d’estudi serà qui, en cas favorable, t’adopti per arribar al Comitè d’Acceptació.

3a etapa: Comitè d’Acceptació

El comitè d’acceptació està format per 6-8 empresaris membres de l’associació que avaluaran l’adequació persona-projecte, la viabilitat, realisme i ambició del projecte, el desig d’entrar a formar part de Netmentora i la identificació amb els valors de la xara.

Presentaràs i defensaràs el teu projecte davant del Comitè i els membres hauran de decidit per unanimitat, si ets premiat i accedeixes al programa d’acompanyament de Netmentora.