Per crear ocupació, ajudem a crear empreses

Netmentora Catalunya té sentit gràcies a una àmplia xarxa d’empresaris membres, una comunitat de persones que compartim un mateix objectiu: ajudar a crear llocs de treball. Empresaris i empresàries amb èxits i fracassos a les seves esquenes, amb ganes d’ajudar però també de seguir aprenent i inclús innovar.

 

La nostra xarxa està formada per empresaris en actiu, Presidents, CEOs i directius de primer nivell, persones amb una gran experiència en el món dels negocis. Comptem amb membres de sectors molt diversos, que aporten coneixement i valor a totes les etapes de la consolidació d’un negoci, col·laborant de forma flexible per a que els projectes d’aquests emprenedors es converteixin en empreses que generin llocs de treball.

Som una xarxa de persones i creiem en el potencial de la xarxa per acompanyar a l’emprenedor durant els 2-3 primers anys de creació del seu negoci.

La nostra feina és solidària i altruista. La col·laboració del membre sempre és desinteressada, així que no pot invertir en el capital de les empreses acompanyades durant el període d’acompanyament.

El valor d’unir-se a la xarxa

 

Compartint coneixement, èxits i aprenentatges.

Els emprenedors que accedeixen a Netmentora comptaran amb l’experiència i coneixements dels empresaris membre per ajudar-los en el seu dia a dia, trobades basades en la confiança, la transparència i l’aprenentatge mutu. Al llarg dels 2-3 anys viuràs i veuràs que la teva experiència permet als altres créixer i aprendre.

Netmentora és una xara de persones i creiem en el seu potencial. Amb l’objectiu de millorar aportant diferents punts de vista, s’organitzen reunions de seguiment dels projectes acompanyats a les que convidem a diferents empresaris per comptar sempre amb diferents punts de vista.

2 hores al mes

Donada l’activitat dels nostres membres, a Netmentora la implicació es molt flexible i permet diferents formes de participació. En funció del teu temps i disponibilitat, podràs escollir quan formar-ne part i com involucrar-te en les diferents etapes. Et demanem una mitjana de dues hores al mes per participar en:

  • Selecció d’emprenedors/projectes
  • Estudi de projectes
  • Entrevistes de professionalització
  • Comitè d’acceptació
  • Acompanyament

Part d’una xarxa d’empresaris solidaris

Els membres compten amb el suport d’una xarxa de networking que mantenim viva a través d’esdeveniments puntuals com els afterworks i les xarrades que s’organitzen juntament amb diferents entitats del sector emprenedor i empresarial local, i trobades periòdiques com:

  • El Club de l’Acompayant, en el que els membres que estan acompanyant a emprenedors premiats, es reuneixen per compartir experiències.

 

Hi ha moltes maneres de col·laborar. Quina s’adapta millor a tu?

Contacte