Com podem ajudar-te?

Si has decidit ser emprenedor, el nostre objectiu és acompanyar-te en aquest procés per ajudar-te a consolidar la teva empresa. Netmentora som una xarxa de persones que compartim valors, emprenedors i empresaris, amb un mateix objectiu: crear empreses que generin llocs de treball.

T’OFERIM ACOMPANYAMENT:

 

 

 

 

QUE CONSTA DE:

2 – 3 anys d’acompanyament valorat en 60.000€

Acompanyament de 2 anys, ampliable a 3, per empresaris i directius de 1r nivell per a professionalitzar, desafiar, reforçar i ajudar a consolidar la teva empresa.

Acompanyament individual i personalitzat a nivell empresarial per part d’un empresari en actiu. De la mateixa manera, per a necessitats puntals sectorials podràs comptar amb el recolzament d’empresaris especialitzats.
Acompanyament col·lectiu amb emprenedors i empresaris: reunions de seguiment i brainstorming amb empresaris, accés al Club del Premiat per participar a les sessions de co-desenvolupament amb emprenedors, trobades de Networking…

Els acompanyants de Netmentora són empresaris voluntaris, adherits a la xarxa perquè comparteixen els nostres valors de gratuïtat, solidaritat i la importància de la persona. Per això, la seva ajuda serà desinteressada i no podran invertir econòmicament en el teu projecte per tal d’evitar malentesos.

Networking internacional

Accés a una xarxa europea d’empresaris i emprenedors composta per les nostres 120 associacions en 10 països.

Tindràs la possibilitat d’estar connectat a una xarxa d’emprenedors i empresaris locals, a més de tenir accés a una xarxa europea d’emprenedors i empresaris que comparteixen els nostres valors.

Des de Netmentora organitzem “afterworks” i trobades en les que emprenedors i empresaris poden trobar-se i compartir experiències.

 

Tu ets emprenedor, nosaltres t’ajudem a ser empresari!

Abans d’aplicar, consulta els criteris de selecció

Aplica aquí