Roba sostenible per a ments conscients i creatives

Brava Fabrics compromesa amb un moviment empresarial internacional d’alt impacte que, a través del coneixement i la col·laboració entre persones i empreses, fomenta el desenvolupament econòmic dels territoris i la creació d’ocupació.

Ramon Barbero i Ivan Monells, fundadors de Brava Fabrics, sumen talent a la xarxa Netmentora com a socis junior. Una oportunitat on seguir impulsant la seva empresa amb l’experiència dels principals líders d’empresa de Catalunya i participar a la selecció i acompanyament de nous emprenedors.

Com a socis junior acompanyaran amb la seva experiència a persones emprenedores en el procés de consolidar la seva empresa. A l’hora, des de Netmentora els acompanyarem amb els reptes que planteja Brava Fabrics.

Més sobre els founders

L’Ivan és enginyer industrial i informàtic, i s’encarrega dels aspectes logístics, financers i sistemes del negoci. Va decidir emprendre al acabar la universitat, primer en el sector digital i després en l’immobiliari. Va estar 5 anys en el sector industrial i després es va llençar a emprendre amb Brava Fabrics.

El Ramón és economista i MBA d’ESADE. Després de treballar uns anys a una consultoria i en recursos humans, va emprendre en el sector digital i posteriorment amb Brava Fabrics. Actualment, és qui s’ocupa del Marketing, Vendes, Producte i RRHH.

Rethinking fashion

Ambdós s’havien aventurat a emprendre en models de negoci no transaccionals basats en la captació d’usuaris. Estampar el producte i donar-li colors vistosos va ser una estratègia de diferenciació. L’empresa de roba ecològica, orgànica i sostenible, va començar la seva activitat al març de 2015. Des del principi han creat una marca especial: produeixen amb un comerç just, participen en esdeveniments solidaris, s’obsessionen en fer un disseny diferent, no segueixen tendències, els seus influencers són músics i artistes en lloc de models TOP i han nascut com una marca digital.

Encara que la idea inicial de Brava era esdevenir un Pure Player online, el temps els ha fet entendre que, com a marca, limitar-se a l’online significa desaprofitar massa oportunitats. Tenen les seves pròpies botigues a Roc Boronat 6 i al carrer Parlament número 25 de Barcelona. A més, venen en comerços multimarca i en els Marketplaces més habituals.