BREAKfast pitch, un espai d’innovació i inspiració on intercanviar entre líders d’empresa

Els BREAKfast són la porta d’entrada a la major xarxa Europea de suport a l’emprenedoria per a la construcció de futur. Una trobada mensual de pitch i networking on conèixer i votar als futurs emprenedors i emprenedores de Netmentora.

Netmentora, un moviment empresarial global d’alt impacte que, a través del coneixement i la col·laboració entre persones i empreses, fomenta el desenvolupament econòmic dels territoris i la creació d’ocupació. Posant el focus en el suport a persones emprenedores i mitjançant una metodologia única, creem espais d’intercanvi i networking que fomenten el creixement professional dels líders d’empresa.

Una oportuniat on multiplicar l’èxit de la teva startup x4 rodejat dels principals líders d’empresa

Els emprenedors i emprenedores candidats han optat a la oportunitat d’accedir al coneixement i networking de grans líders d’empresa que mitjançant una metodologia d’acompanyament en xarxa, els ajudarà a portar el seu negoci al següent nivell.

Ens hem trobat a la terrassa d’Aticco Verdaguer gràcies a la col·laboració conjunta amb Aticco, on hem gaudit esmorzant amb Ethics Coffe, i hem tingut la oportunitat de conèixer 5 projectes candidats liderats per persones molt potents que han dinamitzat la sessió.

Coneix a les startups candidates

AILY LABS: Desenvolupament de productes amb intel·ligència artificial per ajudar a les empreses a optimitzar processos i a prendre decisions estratègiques. (+)

BRICKBRO:Plataforma digital per a la compravenda de propietats immobiliàries. (+)

LET’S COOK: Servei de subscripció de kits per cuinar receptes amb tots els ingredients i mesures exactes. (+)

SOMOS: Busca donar solució als problemes de salut i benestar masculins més incòmodes i recurrents d’una forma 100% digital, efectiva i convenient.(+)

GOOAPPS: Desenvolupament de solucions entorn al dispositiu mòbil, especialitzats en Apps per a empresa, salut, esport i ben estar. (+)