ESOES col·labora amb Health Warriors per distribuir els seus productes entre el personal sanitari a l’àrea de Barcelona

ESOES, empresa premiada de la Xarxa Netmentora i membre des de fa més de mig any, és una empresa de begudes saludables i sostenibles al rescat del planeta: responen a la crida del canvi climàtic i del food waste rescatant fruites i verdures que, tot i estar boníssimes, per desajustos entre l’oferta i la demanda o per pèrdues durant la cadena de distribució són descartades. Les rescaten i transformen en deliciosos sucs, llimonades i batuts cold-press 100% naturals i amb un envàs 100% biodegradable.

ESOES dóna un gir al seu canal de distribució per apropar els seus productes a casa teva creant la seva pròpia botiga online.

Afrontant la situació actual generada pel covid19, el Toni LLull i la Justine Petit, fundadors d’ESOES, reinventen el canal de distribució de la seva empresa i posen a disposició dels seus clients la botiga online per que puguin seguir gaudint dels seus productes durant el confinament.

Amb això, han creat el Pack Sanitari@s amb l’objectiu de facilitar un canal solidari més per arribar al personal sanitari a través d’ells.

Des de l’inici de la crisi, ESOES han estat col·laborant amb Health Warriors, una iniciativa solidària, repartint glops d’ànim i alegria al personal sanitari.

“Per petició dels nostres clients, vam llançar aquesta iniciativa perquè més persones puguin col·laborar i tenir un gest amb el personal sanitari.”

Toni Llull, Fundador ESOES i membre de Netmentora.

Un pack de 3 unitats, a un preu simbòlic, per cobrir els costos de producció i de transport, que va íntegrament als hospitals. A més, ofereixen la possibilitat d’afegir un missatge personalitzat en el moment de fer la compra per transmetre suport i ànims.