Refruiting es suma a la iniciativa per lliurar cada nit menjar als hospitals

Diverses marques de restauració i alimentació, entre elles Refruiting, s’han unit per repartir menjar cada nit en els principals hospitals de Barcelona.

Felipe Ojeda, Ramon Casals i Fernando Oriol, Founders de Refruiting, porten com premiats en la Xarxa Netmentora des 2017 al costat de Cristian Rovira, Vicepresident Grup SIFU, Luis Morillas, President Morillas Brand, i Marc Morillas, CEO Morillas Brand, com acompanyants.

“Actualment, estem donant 1.400 peces de fruita a personal sanitaria i comissaries de policia.”

Felipe Ojeda, CEO & Founder de Refruiting.

L’acció solidària, que va arrencar la setmana passada, ha estat batejada com ‘Delivery for Heroes‘, a l’estar destinada als “veritables herois” d’aquesta emergència: els professionals sanitaris, els que estan suportant la major pressió i càrrega de treball per fer front a la crisi provocada pel COVID-19.

Així, cada nit, cap a les 20.30 hores, els repartidors lliuren diversos quilos de pizzes, hamburgueses, sushi, burritos, entrepans, pa i mochis japonesos en un hospital diferent de Barcelona.

Ja s’han fet lliuraments a Vall d’Hebron, Sant Pau, Clínic, Hospital de la Mar, Bellvitge, Dexeus, Corachan i Clínica Sagrada Família.

Aquesta setmana es preveu repartir menjar a l’Hospital de Barcelona i a l‘Hospital Sagrat Cor, i repetir en hospitals als quals ja es va fer lliuraments la setmana passada.

Els repartidors deixen les bosses de menjar en una “zona segura” dels hospitals, on els professionals de l’hospital van acudir a recollir-la. En cap moment accedeixen a l’interior de l’edifici hospitalari.

‘Delivery for Heroes’ s’està plantejant ampliar el repartiment de menjar a entitats que atenen persones vulnerables com les residències de gent gran, per tal de fer una mica més alegre l’hora del sopar als professionals que tenen cura d’aquest sector de la població.