Narcís Roura, General Manager South West Europe de PepsiCo

Benvingut a la xarxa Narcís!

Narcís Roura, General Manager South West Europe de PepsiCo, es suma a la xarxa com a nou soci per compartir experiència i sumar-se a la nostra missió de donar suport a la generació d’ocupació. S’incorpora de la mà de l’Albert Pérez, Senior Director de Michael Page, a qui agraïm haver-nos presentat.

El Narcís és un gran professional amb més de 30 anys d’experiència a PepsiCo. Va iniciar la seva carrera a la funció de marketing, complementant-la als 10 anys amb vendes i ocupant diferents responsabilitats en tots els canals, fins ocupar la direcció comercial. El 2016 dóna un salt a la funció de General Manager del Sud d’Europa (España, Itàlia i Portugal) i amb ella afronta el repte d’accelerar el creixement transformant el model de negoci de la companyia en aquesta regió.

El Narcís afirma que…

“En el meu rol de responsable de PepsiCo pel Sudoest d’Europa, tinc el privilegi de liderar un gran equip que busca constantment el creixement del nostre negoci per maximitzar la satisfacció dels nostres consumidor i clients, així com les oportunitats de creixement dels nostres treballadors.”

Pepsico…

És la llar d’algunes de les marques més estimades del món. Des d’ícones globals com Lays, Pepsi, Doritos i Quaker Oats, fins marques locals ben conegudes com les sopes Alvalle i KAS a Espanya. Millons de persones gaudeixen de les seves begudes i snack tots els dies.

Els seus productes es consumeixen gairebé mil millons de cops al dia en gairebé tots els països del món.

Durant la seva trajectòria professional, el Narcís ha desenvolupat habilitats en la direcció general i comercial, marketing, planificació i gestió estratègica, implementació de valors de l’empresa, creació d’equips i professionalització de les funcions en els sectors d’alimentació i begudes.