Després d’uns mesos dedicats a conèixer als emprenedors i a les necessitats dels seus projectes, arriben a l’última fase per accedir a l’acompanyament. Després de defensar els seus projectes davant el jurat de el Comitè d’acceptació s’ha decidit per unanimitat premiar amb l’acompanyament a: Sharryup i Engidi.

Ser premiat per la xarxa implica 2 anys d’acompanyament empresarial individual, accés a tota la xarxa d’empresaris, directius i emprenedors que forma Netmentora (14.000 persones a nivell local i internacional) i un acompanyament col·lectiu a través de les sessions de codesenvolupament de el Club de l’ premiat i dinàmiques com la 5-3-5, un espai on els emprenedors acompanyats per Netmentora comparteixen i s’ajuden entre si.

Què és Sharryup i qui està darrera…


Encarregat d’estudi: Carles Lopez, Director de Crec Coworking i Coordinador de Sinèrgics

Mitjançant Sharryup, el seu fundador Artur Munne, crea llaços entre persones inquietes a través d’experiències esportives generades en viatges en comunitat.

Moltes vegades és complicat trobar gent del nostre entorn que comparteixi la mateixa passió esportiva i aventurera que nosaltres, ja que la rutina urbana d’avui en dia no afavoreix a desenvolupar el nostre costat més salvatge, lliure, curisoso i valent.

A Sharryup podràs crear els teus propis Community Trips amb els seus guies locals i allotjaments, perquè els membres de la comunitat esportiva més gran d’Espanya, puguin acompanyar-te en l’aventura.

Més info

Què és Engidi i qui està darrera…

Encarrgat d’estudi: Borja de Abadal, Partner de Pluris Wealth Advisor

Gerard Fernández ha fundat Engidi, una start-up centrada en el disseny de tecnologia portàtil.
El seu principal desafiament és materialitzar el concepte d’Internet de les Coses (IOT) en benefici de la seguretat dels treballadors.

Engidi té un objectiu únic i ambiciós: proporcionar eines que puguin fer que els entorns de treball siguin més segurs i eficients.

La seva missió és convertir-se en el líder mundial per a la transformació digital de la prevenció de riscos laborals.

Más info

Gracies a tots per compartir i sumar en el Comitè d’Acceptació!