Parlem d’impacte.

En un espai que mai dorm … Sota el lema: No més sopars de Nadal, el passat 28 de novembre va arribar la 1era Netmentora Impact Night. Una nit per conèixer els 12 premiats d’aquest 2019 i més de 40 persones que avui representen les empreses del demà.

Una nit que va anar de persones, de xarxa i d’impacte positiu. 25 empreses sorgides de l’emprenedoria, i més de 90 assistents sopant, compartint i fent xarxa.

Casa Bonay ens va obrir les seves portes i vam celebrar la 1era Netmentora Impact Night en un oasi al centre de la ciutat de Barcelona. Un lloc que representa de cap a peus la ciutat i que neix de la passió d’un equip de persones amb diferents perfils.

Premiats/des 2019, benvinguts a la xarxa!

Vam començar amb un pitch de 1 minut per projecte en el qual vam tenir l’oportunitat de conèixer a les noves persones acompanyades i a les seves empreses que han accedit a la xarxa durant aquest 2019:

De la mà de la Núria Basi, Vicepresidenta de Netmentora Catalunya i Presidenta de Basi Group, vam donar la benvinguda als assistents remarcant: “Aquest any han aplicat més de 200 projectes i 12 heu estat seleccionats pel potencial de les vostres empreses però, sobretot, pel vostre potencial per crear empresa i la vostra capacitat per créixer en xarxa. És un orgull créixer al vostre costat. “

Seguidament, la Beatriz de Vicente, Directora General de Netmentora Catalunya, destacava el següent repte per encarar el 2020: “Necessitem més dones a la xarxa, l’experiència i ganes de canviar les coses d’empresàries i emprenedores, perquè només concebem ajudar les empreses del demà i crear impacte, des de la diversitat “.

Ens retrobem amb els premiats/des que porten més de 1 any a la xarxa

Posant focus en l’impacte, les oportunitats i l’experiència vam posar en valor els emprenedors i les emprenedores que porten més de 1 any a la xarxa.

Vam concloure la nit amb un sopar i networking. Una oportunitat de conèixer i retrobar-se amb els socis / es, empresaris / es, directius / es, i la xarxa d’entitats col·laboradores posant en valor la filosofia de la xarxa.

GRÀCIES a totes les persones, empreses i entitats que fan possible la tasca desinteressada de Netmentora, més enllà d’una xarxa, ja podem dir que Netmentora és una actitud: Compartir per ajudar a créixer i créixer en aquest procés.