Sergi Martí, Director General de STENCO, empresa nacional de més de 60 anys d’experiència en el Cicle Integral de l’Aigua, especialitzada en Tractaments d’Aigua, Laboratori d’Analisis i Prevenció de Legionel·la.

A més de la seva trajectòria a Stenco, el Sergi té un perfil emprenedor. És fundador, socio i CEO de Aqua Ambient Ibérica, una empresa de més de 20 anys de recorregut especialitzada en depuració d’aigües residuals i separadors d’hidrocarburs.

També presideix AQUA ESPAÑA, L’Associació Espanyola d’Empreses del Sector d’Empresas de l’Aigua, i és membre actiu d’entitats com AENOR, patronals i organitzacions col·lectives que interactuen en l’àmbit concret de l’activitat.

El Sergi destaca en funcions de l’empresa com la direcció general, comercial, RRHH i tecnologia. A. més, és cofundador de varies organitzacions relacionades am el sector de l’aigua: Plataforma Tecnológica Española del Agua (PTEA), Agrupación Sectorial del Agua Catalan Water Partneship (CWP), i directiu, soci, fundador i/o emprenedor de varies iniciatives, projectes, entitats i empreses relacionades amb el Sector de l’Aigua, la Legionella i la Formació.

La seva experiència li permet tenir una visió amplia en molts delscamps d’una empresa i en sectors d’activitat com, per exemple: consultoria, oganizació, estrategia, sostenibilitat, enginyeria, industria, medi ambient,  etc.