L’Oriol, és llicenciat en Econòmiques i actualment és conseller a empreses com Agrolimen, Intersport Iberia o Fútbol Club Barcelona, i també realitza gestió d’inversions en projectes digitals i immobiliaris.

Li vam demanar a l’Oriol un breu resum de la seva trajectòria, on va destacar la seva experiència a Gran Consum, sector en el qual va treballar durant 22 anys. De fet, ho va fer a 3 de les companyies líders mundials en el seu sector: Procter & Gamble, Danone i Nike. Més tard, quan al 2014 va deixar Nike, va comprar el principal paquet d’accions d’Intersport Espanya. Addicionalment, forma part del consell de l’empresa familiar, Agrolimen, on està en el consell de Gallina Blanca Foods i d’Affinity Petcare. A més, des del juny de 2015 forma part de la Junta del Fútbol Club Barcelona i del patronat de la Fundació del Fútbol Club Barcelona.

Amant dels viatges i l’esport, disposa d’un ampli experitse en Direcció General, distribució, màrqueting i publicitat i retail. També, a través de la seva experiència professional, és un gran coneixedor de sectors com: Horeca, béns de consum, retail i distribució, oci, cultura i esports i Non-Profit. Les seves habilitats en el món de les franquícies, el mentoring o l’elaboració de plans estratègics suposen un gran valor per als emprenedors de la xarxa.