Què és Amenitiz?

És una empresa que té com a missió potenciar hotelers independents, lloguers de vacances i B & B permetent crear i administrar les seves pàgines web. Així, donant-los el control digital de les seves empreses, fent-ho d’una manera accessible des de qualsevol lloc i en tot moment.

A més, disposen de plantilles personalitzades per al sector, preparades per optimitzar la conversió i les reserves directes. A més de ser responsive, també permet vincular-les a canals de distribució que faran augmentar la visibilitat de la web en un 52%.

Qui són els emprenedors premiats de Amenitiz?

Els promotors del projecte i premiats per Netmentora Catalunya són:

Emmanuelle Guinefolleau  Alexander Guinefolleau
COO i Responsable de Vendes i Màrqueting a Amenitiz, també és emprenedora per excel·lència sent Amenitiz la tercera empresa que co-funda. CEO de Amenitz, i cofundador d’una altra empresa amb Emmanuel, després de treballar a Procter & Gamble, va treballar en l’àrea de màrqueting i reputació d’un hotel a Suïssa.