L’Enrique és enginyer i amb formació d’MBA a l’esquena, té una àmplia experiència en consultoria i enginyeria. Amb un perfil jove de 35 anys, destaca per la seva capacitat d’entendre, estructurar i amb gran experiència per a implementar les necessitats tècniques i de negoci d’una empresa.

El seu expertise se centra en Direcció General, producció i qualitat. Té experiència en elaboració de plans estratègics, gestió de projectes i inversió capital risc.

Decideix sumar-se a la xarxa pel continu aprenentatge que la xarxa i els emprenedors li poden aportar de diferents sectors. Ve carregat d’energia per compartir la seva experiència en profesionalització de PYMES, desenvolupament de producte, aportar la metodologia en la gestió d’una empresa i el seu coneixement transversal i interdepartamental.

Sobre Metalcaucho 

Fa més de 30 anys que estan dedicats al sector dels recanvis, accessoris de goma i metall per a automòbil. L’exhaustiu control per garantir la qualitat constant en els processos de producció els ha portat a ser líders en el sector.

Aficionat al motorsport, els cotxes clàssics, practica esports com el CrossFit i la tecnologia el fascina. Un perfil molt interessant per a la nostra xarxa!