En Jordi és expert en la indústria dels esdeveniments; especialitzat en gestió de màrqueting, negociació, planificació d’esdeveniments, planificació estratègica i desenvolupament de negocis. Es considera un apassionat de la creació i la innovació.

Destaca la seva experiència en direcció general, comercial i distribució, recursos humans i màrqueting i publicitat. A això, se suma també el seu knowhow en sectors com la consultoria, l’educació-formació, l’oci, la cultura i els esports i la comunicació.

Entre les seves aficions, destaca viatjar, la lectura (principalment sociologia), els esports, tant la seva pràctica com el seguiment i en general, la creativitat i el disseny.

Sobre Barter:
Una consultoria per al disseny, gestió i producció d’esdeveniments professionals. Fundada fa 16 anys, avui compta amb un equip de 15 persones i la seva singularitat radica a ser consultors i alhora gestors dels projectes, per preservar la idea original i els objectius del client.
L’experiència en el disseny d’estratègies, creació i innovació de trobades B2B els ha permès crear un model de gestió propi per introduir i liderar el concepte POSITIVE NETWORKING.