Eric Mazataud, fundador de Serpens Labs, s’uneix a la xarxa de Netmentora com a nou soci de la mà de Joaquim Guilera, Ceo de Kadion Especialidades químicas i el seu acompanyant, i de tots els socis que li han aportat i que han fet que ara sigui ell qui vulgui tornar.

Després de 3 anys en Netmentora com a emprenedor premiat, Eric finalitza el seu acompanyament i torna a la xarxa, ara com a soci júnior, per compartir la seva experiència i “tornar” l’ajuda rebuda aquests anys.

Una incorporació que ens fa especial il·lusió en posar de manifest l’esperit que fa possible aquesta xarxa, els emprenedors es sumen a Netmentora per consolidar les seves empreses i, acabat el seu acompanyament, tornen a la xarxa per ajudar ells a altres persones que estan arrencant.

Com a soci júnior, l’Eric podrà participar en les diferents etapes de l’estudi de projectes i, a més, tindrà accés a la xarxa de socis per seguir consolidant la seva empresa.

Desde Serpens, l’Eric elabora i comercialitza complements alimentaris d’origen vegetal. Entre la seva experiència destaquen la comercialització-distribució, la producció, els recursos humans i el màrqueting en els sectors farmacèutic, béns de consum i retail.

Fa més de 10 anys Eric va viatjar a l’Amazònia i va descobrir el Guaranà, la seva qualitat extraordinària a causa de l’ús del totum de la planta i no d’un extracte, amb una preparació basada en tècniques indígenes, van ser una inspiració i la raó per la qual va néixer la seva empresa. Serpens s’endinsa, amb humilitat i respecte, en un dels misteris més beneficiosos per a la humanitat: les plantes medicinals de l’Amazònia. Respectant el medi ambient, col·laboren amb la sostenibilitat i el desenvolupament de les societats indígenes de l’Amazònia Brasilera i ofereixen els seus coneixements mil·lenaris amb la primera línia de fitoteràpia etnomedicinal del mercat des de 2011.

Mitjançant el comerç just, ofereix plantes pures al 100% orgàniques i de collita silvestre. El seu projecte és el “fruit” de plantes que cullen éssers humans que treballen la terra seguint tècniques indígenes transmeses de generació en generació. Creuen que res ni ningú pot superar la força vital de la natura.

Benvingut a la xarxa com a nou soci!