L’Enric Sanahuja, avui en dia Vicepresident del grup MGA, un dels referents i líders del sector del joc i de l’oci a Espanya, que arriba a Netmentora de la mà de la nostra sòcia Mercè Espinosa (Directora MERS).

Podríem dir que l’Enric es va criar en l’empresa familiar, presidida avui pel seu pare, fundada fa més de 40 anys i que avui compta amb 550 treballadors. D’aquí la seva àmplia experiència en el sector i també, en negoci familiar, que ha permès que aprengués de la visió de negoci, la perseverança i el rigor que requereix estar al capdavant de l’empresa familiar.

La seva inquietud per aprendre, innovar i conèixer noves formes de fer li porten a Netmentora. Una inquietud que li ha fet entrar també en el sector immobiliari o en el de la restauració, sent un dels primers franquiciats de UDON, socis de Netmentora.

Sobre Grup MGA

Des de la seva fundació, MGA és una companyia pionera dedicada a crear constantment nous productes que diverteixen i il·lusionen als jugadors pel seu contingut, el seu disseny i la seva facilitat d’ús, sense oblidar maximitzar la rendibilitat que busquen els operadors.

Els seus valors d’innovació, qualitat i servei han convertit a MGA en un potent grup empresarial, creador de tendències en el sector i amb presència de forma directa en tots els subsectors del joc presencial i online. El grup ha obtingut un creixement constant en totes les seves àrees de negoci en els mercats d’Espanya, Itàlia i Amèrica Llatina. La seu central del Grup té la seva ubicació al Parc Tecnològic del Vallès, en un entorn de desenvolupament tecnològic privilegiat que aporta els elements necessaris per potenciar al màxim la innovació i el talent humà de tot el seu equip.