Fernando Serrate, Conceller Assessor de varias empreses i amb una experiència durant més de 22 anys com a Soci de KPMGuna de les firmes referents d’auditoria i serveis professionals a nivell global, amb serveis d’assessorament legal i fiscal.

En l’actualitat desenvolupa activitats professionals d’assessorament empresarial com a membre del Consell Assessor de diverses entitats.

El Fernando ha desenvolupat la seva activitat professional durant més de 37 anys a KPMG. Va començar en l’àrea d’auditoria tenint contacte amb diferents sectors de grans empreses. Al llarg de la seva carrera professional ha desenvolupat una àmplia experiència en l’auditoria de societats cotitzades i de grups espanyols amb una forta implantació internacional, que tenen la seva activitat en sectors d’indústria, consum, serveis, edició i mitja, en processos de sortida a Borsa i emissió de bons en mercats internacionals.

Amb una constant evolució, va formar part com a Soci responsable durant més de vuit anys a l’àrea de Catalunya, Balears i Andorra.

Durant aquest mateix període, també va ser Membre del Comitè de Direcció de KPMG Espanya, Membre del Consell de Socis de KPMG i Membre vocal del Consell d’Administració de KPMG Auditores S.L.

Ha format part durant vuit anys del Consell Directiu del Col.legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i membre durant diversos períodes de la Junta Directiva de AED i de la ACEC (Associació Catalana d’Empreses de Consultoría). En la actualitat, forma part de Consells Assessors de diferents empreses i entitats.

El seu expertise se centra en Direcció General, Finances, RRHH, Màrqueting i Publicitat donant suport a grans marques i del sector retail.

Amb gran experiència i saviesa, arriba a la xarxa per compartir els seus coneixements de diversos sectors com el sector alimentació, auditoria, consultoria, farmacèutica, química, educació i formació … un perfil súper complet!

Comparteix gran part del seu temps amb família i amics, és aficionat a viatjar, la música i la lectura. També té especial interès per l’impacte de la tecnologia en la societat i estar al dia de les últimes novetats.