David entra en Netmentora amb el propòsit de compartir coneixements, aprendre, descobrir nous projectes i sobretot, ajudar.

El nostre nou membre de la xarxa s’ha desenvolupat principalment en el sector de les Tecnologies de la Informació i ha acumulat experiència en startups, pimes i empreses multinacionals durant la seva trajectòria professional.

Després de començar en Màrqueting i Vendes, i després de 10 anys com a Country Manager i posteriorment emprenedor, destaca la seva experiència en gestió d’equips, estratègia de negoci, màrqueting, vendes i direcció general.

Es considera dinàmic i aplica la contínua millora en els projectes que porta a terme. Durant els últims anys, s’ha especialitzat en acompanyar les empreses amb fort creixement que han, a més d’incrementar la seva facturació, consolidar internament els processos, els equips i la cultura.

Entre les seves aficions, destaca que en el seu temps lliure li encanta practicar esports, entre ells running, pàdel i bici, viatjar i descobrir noves cultures, la lectura i navegar.

David, amb un perfil molt complet, està preparat per afrontar els reptes costat dels nostres emprenedors.