Netmentora és una xarxa de persones i experiència que existeix fa més de 30 anys per valors com la reciprocitat Contents de poder presentar com a nous socis junior a l’Ana Llaudet i al Pròsper Rigot, premiats per Netmentora Catalunya al 2013.

Segurament els coneixeu a tots dos com als fundadors de Pengüins Barcelona, una empresa que hem acomapnyat i vist créixer a Netmentora Catalunya durant els darrers anys.

Un procés en el qual van comptar amb l’acompanyament del Xavi Bru, director de comunicació a Enrique Tomás, en una primera etapa i, posteriorment, del Javier Jorba, fundador i president de Grup Sequoia Partners. A més del suport de la resta de socis de la xarxa que, al llarg d’aquests anys, han anat aportant la seva experiència per al suport a la consolidació de l’empresa que és avui Penguins Barcelona.

L’Anna i el Prosper, ingeniers industrials i antics directius a Procter & Gamble, van fundar una escola de natació que avui compta amb 3 centres, adreçada a famílies, on es realitzen classes de natació per a nadons, per a nens, i cursos de preparació al part.

El Prósper ens comenta que montar la seva propia empresa li ha permès descobrir el que és viure a diari amb el risc i la incertesa “Cal creure molt en un mateix i rodejar-se de bona gent per que t’acompanyin”.

Dos ingeniers industrials, amants dels esports com la bicicleta i el trail running i de la música, que destaquen pels seus coneixements, empenta i qualitat com a persones. Resalten d’ells mateixos una gran capacitat d’escolta i qüestionament, així com una gran capacitat d’actuar amb coherència.

Contents d’acollir-vos ara com a socis. Benvinguts!