Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, ​​l’Alejandro Martínez Borrell és President executiu i CEO en Grant Thornton.

Ha desenvolupat la seva carrera com a auditor en aquesta firma pràcticament des dels seus inicis, fa 35 anys, i ha exercit un paper molt actiu en els òrgans de direcció de la fimra a nivell internacional; com a responsable de l’Àrea de Desenvolupament de Negoci Internacional i com a Membre del Comitè Assessor de Assurance i del Comitè d’Execució Estratègica de Grant Thornton International.

De la seva experiència, l’Alejandro destaca els seus coneixements del sector serveis financers, automoció, construcció, hostaleria, immobiliària i expertise en auditoria, consultoria, finances corporatives i controls interns. Amb un marcat esperit emprenedor, té experiència també en grups multinacionals i empreses cotitzades.
Entre les seves aficions gaudeix viatjant, amb el cinema i el teatre i amb esports com el pàdel i el golf.

Sobre Grant Thornton:
És una firma multidisciplinar que presta serveis d’auditoria, consultoria de negoci, tecnologia i d’innovació, assessorament fiscal, legal i financer. A Espanya compten amb 750 treballadors, un equip multidisciplinari, transversal, amb experiència i visió empresarial, que dóna servei a més de 3.500 clients en 10 oficines repartides pel territori nacional: Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Castelló, Màlaga, Múrcia, Pamplona, València, Vigo i Zaragoza