Volem felicitar als emprenedors de Foods For Tomorrow, Bonadrone, PSonríe i Citysens per la seva evolució en aquest primer any d’acompanyament en Netmentora!

Fem un repàs de la seva trajectòria …

Després de finalitzar l’etapa d’estudi i defensar els seus projectes davant del comitè d’acceptació, van ser premiats per passar a formar part de la xarxa Netmentora.

Fundada per Marc Coloma i com a acompanyant, Romain Chalumeau, CEO de Laboratoires Grand Fontaine.

Una empresa dedicada al desenvolupament i venda d’aliments rics en proteïnes vegetals que va arribar a Netmentora testejant producte i amb 300 punts de venda.

Evolució del projecte:

Avui en dia, segueixen amb una constant evolució. Es troben en més de 1.000 punts de venda, han passat de gestionar punts de venda a gestionar canals. Han entrat en grans superfícies i cadenes de restauració.

Estan treballant en una aposta ferma en Màrqueting per posicionar la marca i han llançat un anunci per a TV i xarxes.

La internacionalització és imminent i amb acords ja tancats. El 2020 aposten per la innovació i continuaran llançant nous productes amb nous sabors. En Setembre, llançaran nous productes com les hamburgueses i les mandonguilles heura.

Actualment Foods for tomorrow compta amb un equip de 23 persones amb una edat mitjana i entre 26-29 anys i creuen en un estil de lideratge auto-gestionable.

Sortint amb molt impuls amb el suport d’acompanyant i socis com Jose Luis Llacuna, President i CEO d’Internacional Cookware o Karl Nitsch, President de Nitsch Consultoria, que s’uneixen com a co-acompanyants de Marc en aquesta nova etapa.

 

Fundada per Josep Tomàs, Alex Cazorla i Josep Marti Saumell acompanyats per Ignasi Bové, Co-Founder and CEO de Bubble Comunicacion.

Projecte innovador per a l’educació, kits educatius per aprendre les assignatures STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) a través d’un Drone. La seva visió: ser un referent en robòtica educativa per a l’educació.

Evolució del projecte:

Avui dia, es troben en més de 15 centres educatius i segueixen creixent.

Complementen el Drone amb una plataforma educativa amb material per a un curs escolar que consta de diferents àrees com la programació, tecnologia, ciències i matemàtiques amb més de 80 sessions lectives, contingut guiat i activitats.

Obertura a nous sectors com joguines educatives, empreses d’IT i col·laboració amb editorials.

 

Fundada per Xavi Rius i Francisco Andrade i com a acompanyant Joaquim Guilera, CEO de KADION Especialitats Químiques.

Disseny intel·ligent testos verticals amb reg automàtic i impacte social per apropar la natura al nostre dia a dia.

Evolució del projecte:

Citysens evoluciona el seu posicionament cap a solucions innovadores que ajudin a les persones que viuen a les ciutats gaudir d’un estil de vida sostenible. Gaudir de plantes feliços a casa oa la feina gràcies a un disseny modular, la practicitat i l’impacte social.

Incrementa el seu equip en 3 persones. Esforços centrats en el posicionament online i treballen per seguir incorporant nous productes en un futur.

 

Fundada per Jordi Boix i acompanyat per Nicolas Romieu, Director d’ALICE’S Garden.

App que permet contactar amb psicòlegs en línia i sense cita prèvia. 150 psicòlegs entre Espanya i Llatinoamèrica que t’atenen de forma anònima i online, visites instantànies amb un preu molt assequible.

 

Evolució del projecte:

Han passat de 200 a 2.300 visites i actualment compten amb més de 700 usuaris actius en l’aplicació, que interactuen de forma estable. Creixen les consultes i tipologies de les mateixes i van incorporant nous professionals col·laboradors per satisfer la demanda del seu públic, es genera creixement i obtenen valoracions molt positives de l’App (4,7 de 5).

Avui, compten amb un equip de 6 persones i estan tancant la seva primera ronda d’inversió.

Per als propers 6 mesos, el nostre soci David Pascouau, COO en eSecurity, reforçarà l’equip d’emprenedor i acompanyant amb la seva experiència per donar suport al compliment dels objectius marcats fins a final d’any.