Refruiting

Fundada pel Ramón Casals, Felipe Ojeda i Fernando Flores – Acompanyat pel Cristian Rovira, Vicepresident del GRUP SIFU y Lluís Morillas, CEO y Director Creatiu de MORILLAS BRAND DESIGN.

Després de Barcelona i Madrid, Refruiting obre la seva tercera seu física amb l’objectiu de seguir ampliant el negoci a més ciutats.
Continua la seva expansió, obrint un nou centre logístic a València. Amb el propòsit de refermar la marca com a proveïdora de serveis saludables a les empreses millorant l’ambient laboral i la salut dels seus empleats amb fruita fresca.

Amb la nova seu, amplia la seva capacitat de subministrament cap a altres ciutats de llevant i el sud d’Espanya. Els tres centres logístics, permetran lliurament de fruita a tota la península.

 

Citysens

Fundada per Xavier Rius – Acompanyat pel Joaquim Guilera, CEO de Kadion especialitats químiques.

L’estiu ja és aquí i Citysens ha llançat una nova campanya: Aconsegueix que els teus plantes sobrevisquin l’estiu. Molt bona iniciativa amb tips per condicionar les plantes de casa de forma adequada.
Això sí, els seus testos intel·ligents són la millor solució!

Trobarás tota la informació AQUÍ

 

Foods for tomorrow 

Fundada pel Marc Coloma – Acompanyat pel Romain Chalumeau, CEO a Laboratoires Grand Fontaine i Co-acompanyat per Karl Nitsch, President de NITSCH CONSULTORIA.

Volem felicitar Marc Coloma, fundador i CEO de Foods for tomorrow.

Forbes, un dels mitjans més importants del món empresarial ha publicat les 100 persones més creatives del món business a Espanya. Marc ha estat un dels escollits i no podem estar més orgullosos d’acompanyar a emprenedors amb talent i reconeguts!

Consulta el article AQUÍ 

 


DNA Family Book

Fundada per la Marta Tomàs  – Acompanyada pel Roberto Pierobon, Exdirector General de PRANAROM. 

Biotech Espanya, portal de referència en biotecnologia, comparteix les recomanacions a seguir perquè els professionals sanitaris tinguin més coneixement sobre els casos i motius en els quals s’aconsella com a prevenció la conservació d’una mostra d’ADN.

Informa’t, toda la informació la trobaràs AQUÍ

 

PENGUINS

Fundada per l’ Anna Llaudet – Va ser acompayada pel Javier Jorba, Fundador y President de SEQUOIA PARTNERS

Volem donar l’enhorabona a PENGUINS per continuar creixent. Properament obriran dues piscines més, a Sant Cugat (col·legi Europa) ia Sarrià (OAK House School).

Sumaran un total de 5 centres on els més petits puguin gaudir de tots els beneficis de l’aigua, amb instal·lacions aquàtiques agradables pensades per als nadons i nens que puguin nedar durant tot l’any amb aigua sana, saludable i temperatures controlades.

 

MJN

Fundada pel David Blánquez – Acompanyat pel Bernard Retali, CEO de INOV SOLUTIONS

MJN han estat premiats amb el premi de Caser en la categoria de R + D pel desenvolupament del dispositiu que ajuda a les persones amb epilèpsia i permetre avisar abans d’una crisi d’epilèpsia.

També han estat seleccionats com un dels 15 millors projectes d’impacte social a nivell europeu per part de EUROPEAN INVESTMENT BANC.

David Blanquez, CEO d’MJN ha visitat als Estats Units hospitals, centres de recerca i associacions interessades com the Epilepsy Foundation, NY Langone University, Johnson & Johnson i FACES Finding a Cure for Epilepsy entre d’altres.

Toda la informació sobre l premi Caser, la pots trobar AQUÍ