Per seleccionar a les persones i empreses que accedeixen al nostre Programa d’acompanyament, dediquem 2-3 mesos a conèixer-los personalment, treballar amb ells per valorar la viabilitat dels seus models, entendre les seves necessitats i l’encaix amb els nostres valors. Aquesta etapa, a més, suposa un “pre-acompanyament” per a l’emprenedor, rep feedback de fins a 18 empresaris, professionalitza el seu model i va ampliant la seva xarxa de contactes.

Presentem las 11 projectes que estan en aquest moment a l’etapa d’estudi: 

Encarregat d’estudi Oriol Tomàs, Conseller d’Agroalimen, Intersport i FCB. Els fundadors Edu Gaya i Ramon Perez han creat ulleres d’alta qualitat i estil per protegir els nostres ulls de la nociva Llum Blava dels dispositius digitals. Vivim totalment envoltats de pantalles, passant gairebé nou hores al dia, enfront de dispositius digitals. Gràcies a les ulleres de Barner evitarem la sobreexposició a la llum blava dels dispositius digitals, amb molt d’estil i evitant els efectes perjudicials per a la nostra salut. + info

 

Encarregat d’estudi Enric Sanahuja, vicepresident del grup MGA.

Daniel Montañés ha creat una empresa d’electrònica esportiva basada en la innovació per acostar la tecnologia a l’esport i fer l’entrenament de l’esportista més eficient. Aureel ha creat un dispositiu per tenir una optimització esportiva a través de les noves tecnologies que permeti que els exercicis que realitzem siguin adequats en quant a nivell i salut. + info

 

Encarregat d’estudi Artur Callau, director participades de CAIXABANK. Fundat per Roger Guasch, en Berdac han creat un dispensador de medicaments que fa fàcil el difícil: evita errors en els tractaments. Sap quan has prendre la medicació, el dispositiu de Berdac t’avisa amb només prémer un botó per obtenir la dosi correcta i evitar oblidar-se de la medicació.  + info

 

Encarregat d’estudi David Pascouau, COO en eSecurity. Fundat per Roc Viñas ha creat el primer exprimidor de taronges intel·ligent. Amb només prémer un botó, s’obté el suc fresc i pur directament de la taronja sense cap beina o similar, i tot en menys de 30 segons. Citring ha estat creat amb un objectiu clar: simplificar el procés de fer suc de taronja acabat d’esprémer a casa.  + info

 

 

Solarmente ESP

Encarregat d’estudi Alejandro Martínez, President de Grant Thorton. L’emprenedor Wouter Draijer ha creat Solarmente Esp, el projecte que crea una oferta personalitzada d’energia solar amb un sol clic, escanejant els sostres per imatges de satèl·lit i lliurant els panells solars i instal·lació en 48 hores, reduint la factura d’electricitat i la petjada de CO2. Una app amb la qual és fàcil descobrir i compartir el que està succeint ara mateix a la ciutat des del teu telèfon. + info

Encarregat d’estudi Tomás Redondo, fundador de Natursoy. Fundat pels emprenedors Toni Llull Vila i Justine Petit-Debray, FlipFood crea snacks i begudes saludables que busquen despertar consciències i lluitar contra el problema del rebuig d’aliments. Els productes de FlipFood s’elaboren, en major part, a partir de fruites i verdures “lletges”, desaprofitades i sense vida comercial, però que segueixen sent perfectament aptes per al consum humà amb sucs “cold pressed”, llimonades i smoothies a força de llets vegetales.100% NATURALS. + info

 

Encarregat d’estudi Mehdi Alaoui, Soci d’Expense Reduction Analysts. Els fundadors Alejandro Ribó, Blas Segarra i Ricardo Negre, han creat una plataforma per comprar de la manera més còmoda per als més petits de la família i poder gaudir d’una experiència molt divertida en família. De manera totalment personalitzada i sense moure de casa. Rebent cada dos mesos, 6-8 peces seleccionades per un personal shopper.+ info

 

Encarregat d’estudi Pablo Mancía, Soci Co-Fundador de Delvy Assessors. Miquel Cerdà, creador de FILMCLUB és un projecte d’innovació educativa basat en el cinema i l’audiovisual. Creuen en el cinema com a eina pedagògica perquè els educadors acompanyen els joves a desenvolupar les seves competències personals. El cinema, transformat en recurs didàctic, proporciona un nou format d’aprenentatge i de reflexió més experiencial. Permet treballar valors i continguts en un nou format més proper a l’alumnat.  + info

wemuse

Encarregat d’estudi Jordi Rei, director de Logitek. Els emprenedors Iván Abad Esglésies i Luis Clavell Vallejo, han creat la primera aplicació dissenyada específicament per a la selecció de producte, combinant coneixement humà i machine learning. Permet obtenir feedback dels teus productes abans del seu llançament.+ info

 

AutoTrading Factory

Encarregada d’estudi Susana Bleier, Fundadora de Susana Bleier Advocats. L’emprenedor Cristian Gómez ha desenvolupat sistemes de trading automàtics. El seu valor diferencial? fer fàcil el trading automàtic, per això, han creat TRADEASY, una eina on qualsevol trader minorista pot crear i validar les seves estratègies de forma fàcil i dinàmica, sense complicacions + info

 

Encarregada d’estudi Miriam Pujol, Consellera Delegada de Calaf Grup. Luis Font, Elvira Sanjurjo i Glòria Bosch són els fundadors de RobinGood, la primera marca d’aliments procedents d’empreses socials. Comercialitzen aliments d’alta qualitat, naturals, propers, en el procés d’elaboració sempre participen col·lectius amb risc d’exclusió social. Amb la marca Robingood pretenen sensibilitzar la societat sobre un consum responsable i social, fent els aliments socials més propers i recognoscibles per al consumidor. .+ info

 

 

¡SORT A TOTS! Aprofiteu i disfruten d’aquest acompanyament inicial a Netmentora.