Donem la benvinguda a Netmentora a 2 nous projectes fundats per 5 emprenedors; el Pepe Nuñez, fundador de GoPure i el Carlos Gómez, el Joaquim Bas, l’Alessandro Calcagno i l’Albert Gombau, fundadors de Groots. 

Després de finalitzar l’etapa d’estudi i defensar els seus projectes davant el jurat final, les dues empreses passen a formar part de la xarxa Netmentora. 

  • Què és GoPure i quí hi ha al darrera… 

Sota el lema “Menja sà, arriba al teu potencial“, GoPure vol democratitzar l’accés a la nutrició personalitzada i saludable a través de tecnologia. Amb una aplicació 360, plans de nutrició personalitzats, guia i suport, l’app et facilita menús equilibrats, receptes fàcils, bones i sanes amb les quantitats exactes que necessites, tips diaris, llista de la compra i Batch Cooking. Tot per ajudar-te a menjar sà per sempre. 

Abans de decidir emprendre, el Pepe, cofundador i CEO, BBA per ESADE, era Business development a Antai Venture Builder i també ho va ser a Carnovo. En aquesta aventura l’acompanyen la Pilar Venitez, cofundadora i CCO, amb més de 20 anys d’experiència en salut, autora de diversos llibres com “Siéntete radiante” o “Mujeres agotadas y cómo dejar de serlo”, en Guillermo Sierra, cofundador y CTO, es enginyer en telecomunicacions per la UPC, amb experiència també en diverses companyies com a Frontend i Software developer. A ells, s’hi sumen l’Enrique Nassare com a Senior media buyer, l’Adrià Batlle, backend developer i un board de fins a 8 especialistes: doctors, nutricionistes i dietistes.

 

  • Què és Groots i quí hi ha al darrera… 

Groots té com a missió aportar una solució viable a l’agricultura tradicional amb l’objectiu d’oferir aliments sans, de proximitat i sostenibles. Han desenvolupat un sistema de cultiu que permet cobrir totes les necessitats de les plantes i del nostre planeta. El sistema Groots fa possible el cultiu en grans ciutats, el que permet reduir el transport i maximitzar el sabor, la frescor i durada dels productes. Els horts Groots connecten persones amb productes locals i les plantes creixen durant tot l’any sense pesticides.

Darrere d’aquesta empresa hi ha un equip de 4 joves. El Carlos Gómez, cofundador i CEO, enginyer civil i ambiental per l’Imperial College London, el Joaquim Bas, cofundador i CCO, enginyer químic per la UAB, l’Alessandro Calcagno, cofundador i CFO, BBA per ESADE, i l’Albert Gombau, cofundador i COO, enginyer en disseny industrial per ELISAVA.

 

  • Qui ha format part de la fase d’Estudi / pre-acompanyament?

GOPURE: Com a encarregat d’estudi, Romain Chalumeau, CEO a Laboratoires Grand Fontaine.

A més, hi han participat Carole Miller, Risk Analyst, Javier Jorba, Fundador i President a Sequoia Partners, Josep Mª Sellarès, Soci director a Sellarès Assessors, Tomàs Redondo, Fundador de Natursoy y Upbizor.

GROOTS: Com a encarregat d’estudi, Delfí Biosca, consultor independent. 

A més, hi han participat Tomàs Redondo, Fundador de Natursoy, Joaquim Guilera, CEO a Kadion, Pau Dueñas, Managing Partner a Morillas, Gustavo Gutiérrez, Soci a Cuatrecasas i Upbizor. 

El jurat final va estar format per: Jean Alain Jullien, Partner a Eurohold, Dominique Gazel, General Manager a One to One, Alejo Sangrà, soci a Bufete Sangrà, Inciarte, Uriz & Balaguer, Ignasi Bové, Cofundador i CEO a Bubble, Andrés de la Dehesa, CEO a Sportmas, Prósper Rigot, Cofundador i Director a Penguins Barcelona, Jordi González, CEO a Venca, Alejandro Martínez, President a Grant Thornton, Enric Sanahuja, Vicepresident del grup MGA, Gemma Vallet, Directora d’innovació a PHD media i Beatriz de Vicente, Directora a Netmentora Catalunya.

 

BENVINGUTS A LA XARXA

i GRÀCIES A TOTS ELS QUE HO HEU FET POSSIBLE!