Tot seguint als emprenedors premiats que están al programa d’acompanyament ens assabentem de les seves novetats i te les expliquem tot seguit. No et perdis les seves pases! 

 

Foods for Tomorrow

Marc Coloma.

i el seu equip de Foods for Tomorrow finalment han llançat LA PIZZA. Elaborada a base d’ingredients 100% vegetals, la “carn” és Heura, elaborada amb soja que s’assembla al pollastre i està present en un 20% a la pizza. Ja es pot adquirir en botigues especialitzades i en breu a La Sirena. + INFO

A més, aquest emprenedor va anar al HIP 2019 i … va triomfar! + INFO

 

 

Kibus Petcare

Albert Icart.

ja ha desenvolupat juntament amb el seu equip de Kibus Petcare, el disseny conceptual definitiu del primer electrodomèstic que cuina aliment deshidratat per a mascotes. Kibus inclourà també un abeurador amb aigua sempre disponible per oferir als pet parents una solució completa. A més, Kibus ha estat seleccionada per formar part del Corporates & Startups Challenge, organitzat per ACCIO i que tindrà lloc al 4YFN el 26 de febrer.

 

 

DNA Family Book

Marta Tomás.

Marta Tomàs aquest mes es fa ressò en mitjans com La Vanguardia, en la qual li fan una entrevista i s’interessen per com DNA Family Book realitza el servei d’extracció de mostres d’ADN i com duen a terme la seva conservació.

 

 

 

 

UMAICHA

Jean Jacques Fredj.

La nova gamma d’infusions de te japonès UMAICHA ha arribat al gener al mercat amb un format més pràctic per snacking de 350ml i unes noves receptes més suaus, però que segueixen sent sense sucre i no dolços, i ara importades del Japó.

La nova gamma Umaicha ha entrat a Casa Ametller, a El Corte Inglés, i estan a punt de començar de nou a Carrefour Premium. A més, està expandint la nostra xarxa de distribució a altres països europeus. La nova gamma ja comença a ser venuda a França en comptes prestigioses com els restaurants Cojean.

 

MJN SERAS

David Blánquez.

Aquest mes de febrer han presentat el projecte durant els 4 dies del # MWC19. Gràcies al premi Solució Social TIC organitzat per Fundació Vodafone, van disposar d’un espai dins de l’estand de Vodafone. A més d’una agenda plena d’activitats i reunions. A més, dins el 4Y4N van participar en el concurs 11th IOT / WT Innovation World Cup obtenint el premi al millor projecte català de IOT.