Donem la benvinguda a l’Alexandre i l’Emmanuelle Guinefolleau com a parella d’emprenedors premiats per Netmentora Catalunya. Estem molt contents de començar el seu acompanyament empresarial de 2 a 3 anys, després de finalitzar l’etapa d’estudi, per veure’ls evolucionar tant a ells com a empresaris, com a la seva empresa Amenitiz

A la fase final, el Comitè d’Acceptació, o els emprenedors van demostrar el seu ampli coneixement del sector. Allà, no tan sols van ser acceptats per unanimitat, sinó que també accedeixen a un préstec 0% interès de 15K gràcies a l’acord de Netmentora Catalunya amb el Banc Santander

Què és Amenitiz?

És una empresa que té com a missió potenciar hotelers independents, lloguers de vacances i B & B permetent crear i administrar les seves pàgines web. Així, donant-los el control digital de les seves empreses, fent-ho d’una manera accessible des de qualsevol lloc i en tot moment.

A més, disposen de plantilles personalitzades per al sector, preparades per optimitzar la conversió i les reserves directes. A més de ser responsive, també permet vincular-les a canals de distribució que faran augmentar la visibilitat de la web en un 52%.

 

Qui són els emprenedors premiats de Amenitiz?

Els promotors del projecte i premiats per Netmentora Catalunya són:

Emmanuelle Guinefolleau  Alexander Guinefolleau
COO i Responsable de Vendes i Màrqueting a Amenitiz, també és emprenedora per excel·lència sent Amenitiz la tercera empresa que co-funda.  

CEO de Amenitz, i cofundador d’una altra empresa amb Emmanuel, després de treballar a Procter & Gamble, va treballar en l’àrea de màrqueting i reputació d’un hotel a Suïssa.

 

Qui va formar part de la fase d’Estudi / pre-acompanyament?

Enrique Calvo, Soci Director de SOCIAL SELLING 4U, Dominique Gazel- Anthoine, Managing Partner d’One to One, Xavier Pérez, director general del Racc, Vincent Fauquenot, fundador de 3 Time Project, van ser alguns dels socis que van participar en aquesta etapa, així com el nostre col·laborador José Armas, director territorial Est Axa Espanya o en Didier Grimaldi, Professor i Investigador a La Salle – Universitat Ramon Llull. Volem donar-li les gràcies també pel fantàstic seguiment al Ghislain d’Auvigny, Managing Director de Pedra Vacances Spain i el seu encarregat d’estudi.

 

Alexander y Emmanuelle

BENVINGUTS!