T’expliquem les novetats dels emprenedors que estan en el Programa d’acompanyament. No et perdis els passos que donen!

Foods for Tomorrow

Marc Coloma i el seu equip segueixen ampliant la seva distribució. Ara pots trobar Heura a Telemaki, una cadena de sushi de Barcelona i a Deliveroo Barcelona.

A més, han estat galardonats amb el 1r lloc als premis per joves Innovadors (CVC Young Innovator Awards), una iniciativa de la Fundació CVC en col·laboració amb la Fundació Tomillo i la Fundació Youth Business Spain (YBS) en la categoria escalable. + info

The Peter’s Brand

The Peter’s Brand llença una campanya creativa i notoria per denunciar com els períodes de rebaixes continuos empobreixen a l’indústri i iniciten a l’explotació. Ells aposten per una revolució que comença als carrers i es posicionen en contra del Black Friday. Denuncien que la tradició estatunidense va contra la calitat, de la producció en condición justes, del diseny i sobre tot de la creativitat. Lluny de quedar-se amb els braços creuats van empaperar la ciutat de Barcelona… No et perdis el vídeo de l’acció: Ver vídeo

+info

DNA Family Book

DNA Family Book passen satisfactòriament l’avaluació als 6 mesos d’acompanyament de Netmentora i participen a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat la qual van visitar unes 260.000 persones en 23 dies. + info

Biwel

Biwels’incorpora a l’Institut Català de la Salut seva plataforma de promoció d’hàbits de vida saludables. Es tracta d’una aplicació que fomenta hàbits de vida saludables entre els professionals sanitaris. Permet marcar campanyes, activitats i reptes saludables per aconseguir entre els empleats de l’entitat. + info

Sharify

Des de Sharify   han creat una edició especial del mapa en viu de Barcelona amb el motiu de La Marató de TV3 per veure on eren les principals activitats benèfiques. + info