El RACC es suma a la missió de Netmentora per ajudar els emprenedors a consolidar el seu somni i amb això, afavorir la creació d’ocupació. A més, a través d’aquest acord, els socis del RACC tindrán accès al Programa d’Acompanyament de Netmentora Catalunya.

Crear de zero un nou projecte empresarial s’ha convertit en una opció laboral de primer ordre per joves i grans. Són persones que tenen en comú les ganes d’innovar en múltiples camps i, en molts casos, en fer realiat el seu somni. Per ajudar-los en la consolidació d’una idea empresarial i arribar al éxit en el seu negoci, el RACC s’ha sumat a la xarxa d’empresaris i empreses de Netmentora Catalunya, l’associació més gran sense ànim de lucre d’Europa, dedicada a l’acompanyament d’emprenedors. “En el RACC creiem que la innovació és clau per donar resposta a les necessitats canviants de les persones, per crear nous productes i serveis. Hem acumulat una gran experiència i considerem que la mentoria és una bona forma de promoure la innovació entre els que comencen”, explica Xavier Pérez, Director General del RAAC.

Per part seva, Guillermo Viladomiu, President de Netmentora Catalunya i Conseller Delegat de Degroof Petercam, destacava  “A Netmentora els hi oferim 2-3 anys d’acompanyament gratuït per part d’empresaris en actiu, accès a prèstecs 0% interès i disposar d’una extensa xarxa de networking formada per més de 14.000 líders d’empresa. Netmentora és una forma de fer i de ser, i és una gran xarxa de persones amb presència a 10 països.

Xavier Pérez, Director general de RACC, es suma així a la xarxa d’empresaris i directius de Netmentora. Al llarg de la seva carrera professional s’ha especialitzat en direcció, corporate finance i en projectes de creixement i reestructuració. Considera que el bon directiu és el que exerceix el rol de líder transformador, formulanT una visió il·lusionant del projecte empresarial, sent exemple i promotor d’uns valors sòlids i aconseguint la implicació i el compromís del seu equip.