Tomás Redondo, fundador de Natursoy.

Tomàs, va fundar Natursoy fa 30 anys. Una empresa dedicada al sector de l’alimentació ecològica. Van ser els primers en fabricar una hamburguesa vegetal a Espanya.

Natursoy facilita a les persones una alimentació saludable, ecològica, saborosa i de la màxima qualitat. Tenen cura fins al més mínim detall de cada procés. L’aposta per la qualitat, els productes ecològics i la salut és la seva raó de ser i els seus pilars fonamentals es resumeixen en: empresa compromesa, responsable i coherent.

Elaboren aliments vegetals frescos i ecològics de màxima qualitat i confiança, contribuint així a la necessitat d’una alimentació sana basada en el respecte a les persones i al medi ambient.

Al llarg de la seva carrera, ha desenvolupat habilitats i experiències vinculades a la direcció estratègica i direcció d’empreses, coneixements empresarials sobre els béns de consum i un expertise en la inversió i el capital risc.