Mathias Sorez, fundador de FocusTribes.

Durant la seva trajectòria professional ha treballat a Alstom Transport com Information Technology Project Manager, a TechnipFMC com Executive Cap de projecte i com Information Technology Project Manager. També va ser director a BC Consulting, Manager Consulting d’Accenture, SAP Consultant (Finance & controlling) a Cap Gemini Ernst & Young i com Analyst a Quint Amasis LLC New York.

En base a coneixements adquirits i llocs ocupats durant la seva experiència, Mathias és expert en la direcció general, les finances i en sistemes informàtics. Té grans habilitats en aeronàutica / aeroespacial, auditoria, béns de consum, consultoria, distribució / retail, energia, externalització, farmàcia i al tercer sector / non-profit. A més també li agrada formar, elaborar plans estratègics, gestionar projectes i emprendre.

Més info: Linkedin